A Meizu m5 után jöhet a phablet is

Az októberben bemutatott mobilok sorát a Meizu m5 zárta, és bár voltak vonzóbb ajánlatai is a cégnek korábban, így is több millióan szeretnék megvenni az 5,2 hüvelykes kijelzővel szerelt mobilt. Itt azonban nem ér véget a karrierje, nemsokára érkezhet belőle a Note utótaggal ellátott phablet, amibe várhatóan kicsit komolyabb hardver kerül. A MediaTek MT6755M a Helio P10-et takarja, ám a processzor Geekbench 4-ben szerzett eredményei korántsem annyira jók, mint a hasonló hardverrel szerelt Allview X3 Soul Pro esetén, de ezen nem is lehetünk meglepve, hiszen a nyolcmagos egység gyengébbik Cortex-A53 magjai nem pörögnek teljes órajelen.

Az MT6755M csupán 1 GHz-en ketyeg, így érthetők a visszafogottabb eredmények
Az MT6755M csupán 1 GHz-en ketyeg, így érthetők a visszafogottabb eredmények [+]

Aggodalomra persze nincs túl nagy ok, a kisebb változatnál minden bizonnyal erősebb lesz és valószínűleg alapváltozatban is megkapja a három gigabájt rendszermemóriát, viszont szinte biztosan több pixelt is kell megmozgatnia, a note-variánsok az első széria óta Full HD panelt kapnak 720p helyett. A mobil többi részletéről még nem jelent meg információ, így valószínűleg várnunk kell még a hivatalos bemutatásra.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Meizu

Azóta történt

  • Képeken a Meizu m5 note

    Legalábbis vannak képek, amikről azt állítják, hogy az m5 note van rajtuk, és vannak ismert paraméterek, de mintha már láttuk volna ezeket valahol.

  • Ilyen lehet a Meizu Pro 7

    Bár készül a Meizu válasza a Xiaomi Mi Mixre, Pro 7 néven egy hagyományos formájú csúcskészülék érkezhet. November 30-án mégsem ez, hanem a Meizu X mutatkozhat be.

  • Frissítve! December 6-án érkezhet a Meizu m5 note

    Várhatóan nem az X-szel együtt, hanem külön rendezvényen, az idei év utolsó dobásaként mutatja be a Meizu a kedvező árú phabletet.

  • Ilyen lesz a Meizu M5s?

    A teljesítményteszt eredmények után képek is érkeztek a várhatóan hamarosan bemutatkozó Meizu készülékhez.

Előzmények

  • Bemutatkozott a Meizu m5

    Ahogy az várható volt, bemutatkozott a cég új belépőmodellje, ami Kínában 30 ezer forint alatti összegért vihető haza, mellé pedig elég gazdag felszereltséggel bír.

  • Meizu m3 note - gyorsabban, magasabbra, erősebben

    A kínai gyártó note szériájának legújabb tagja jelentős előrelépést mutat a megelőző modellekhez képest. Kivéve az árszintben, mert az csodával határos módon maradt.

Hirdetés