Egy hónap múlva mutatkozik be a Nothing Phone (2a)

A készülékről készült videóból - magáról a készülékről - a világon semmi (érdemi) nem derül ki, kivéve a bemutató dátumát.

A Nothing bemutatta a Phone (2a) első hivatalos előzetesét, amiben Carl Pei és a csapat egyes tagjai beszélnek a brandről, koncepcióról, tervezési folyamatról, de a Phone (2a)-hoz természetesen nem kerülünk közelebb, mindössze annyi derül ki =látszólag véletlenül), hogy kedvezőbb árú ajánlat lesz, mint amit a Phone (1) és Phone (2) képvisel, illetve, hogy a bemutató március 5-én esedékes. Kivéve az Egyesült Államokban, mert ott nem lesz Phon (2a), csak egyes fejlesztők számára a napokban közzétett Glyph fejlesztői csomaghoz.

Azt már tudjuk, hogy a Phone (2a) kissé újragondolt hátlappal, de Glyph interfésszel felszerelve érkezik, a korábban körvonalazott specifikációt pedig Yogesh Brar pontosította a Twitteren. Az informátor értesülései alapján Dimensity 7200 Ultra szettre, Android 14-re és 45 wattos gyorstöltésre számíthatunk; az 50 megapixeles, kételemes kamerarendszer második szenzora egy szintén 50 megapixeles ultraszéles látószögű egység lesz, a 6,7 hüvelykes, FHD+ felbontású, 120 Hz-es OLED panelbe pedig egy 32 megapixeles előlapi kamera kerül körülbelül 360-400 dolláros áron.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés