Fotókon egy Nothing Phone (2a) tesztmodell

A tok a hátlapot ugyan eltakarja, de a bekapcsolt kijelző árulkodik a hardverről.

Azzal a hírrel indult a december, hogy új Nothing Phone érkezik hamarosan, a karácsony előtti hétre pedig már úgy fordulunk rá, hogy az alacsonyabb árfekvésbe pozícionált, állítólag Nothing Phone (2a) névre keresztelt készülék egyik gyártási tesztmodelljéről fotónk is van, a hardver mibenléte pedig kellő részletességgel körvonalazódott. Az egyelőre nem tiszta, hogy a londoni székhelyű márka az ünnepi szezonban vagy azt követően, a 2024-es év elején tervezi piacra dobni a telefont, egy korábban pontos információkat szállító forrás szerint a 2024-es MWC-n, február végén lesz a bemutató.

Ez az első kép a Nothing Phone (2a)-ról
Ez az első kép a Nothing Phone (2a)-ról (forrás: Twitter) [+]

A 400 amerikai dolláros áron várt telefon a MediaTek Dimensity 7200-as lapkája köré épülhet, mellé 8 GB RAM és 128 GB tárhely várható. Állítólag marad a nagy méretű kijelzőnél az új Nothing Phone is, 6,7 hüvelykes és 120 Hz-es frissítésű OLED panelt vizionálnak a források. A hátlapon két kamera kap helyet, ezek a hátlap közepén, egymás mellett elrendezve láthatók a tesztmodellről készült fotón, amivel inkább a Galaxy S10e-t idézi meg a mobil, mint a két korábbi Nothing Phone-t. Állítólag megmarad a két 50 megapixeles felbontású kamera a Phone (2a)-ban is, az előlapon viszont “csak” egy 16 megapixeles kamera lyukad majd a kijelzőbe.

A Phone (2)-vel hasonló módon működő, de a LED fényeket más elrendezésben kínáló Glyph fények várhatók az új modell hátlapján, állítólag csak három sor LED kerül az olcsóbb modellbe. A telefon várhatóan Android 14-re épülő Nothing OS 2.5-ös rendszerrel érkezik majd a piacra, arról egyelőre nincs még pletyka szintjén sem információ, hogy hány évig marad támogatott a készülék, a fotón látható 1000 mAh-s adat az akkumulátor kapcsán pedig egyértelműen rossz.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés