Egyre több helyen bukkan fel az Oppo Find X3 Pro

Snapdragon 888-as csúcsmobil érkezik rövidesen az Oppo márkajelzésével, érdekes lehet a formavilág, és vannak infóink a specifikációval kapcsolatban is.

771491 ponttal mobilos AnTuTu-rekordot láthattunk egy eddig ismeretlen Oppo készüléktől, a Find X3 Pro néven, Snapdragon 888 chippel várható készülék még a Qualcomm által, referenciaként megadott számokat is masszívan túlteljesítette, noha a processzor órajelein biztosan nem növeltek. A felhőalapú tesztplatformon PEEM00 néven fut az eszköz, de már a lenti képernyőfotón is lehet látni, hogy természetesen nem ez lesz a hivatalos megnevezése.

[+]

Ami a névnél jóval érdekesebb lehet, hogy 12 GB RAM-ra és 256 GB-os belső tárolóra számíthatnak a felhasználók, és az Android 11 alapjain nyugszik majd a kütyü Color OS 11.2-es rendszere. Állítólag 6,7 hüvelykes OLED kijelzőt kap 10 és 120 Hz közötti, dinamikus frissítési rátával, és ehhez igen komoly, 1440 x 3216 pixel felbontással. A főkamera 16 megapixeles lehet (nem kizárt, hogy ez már a pixelegyesítés utáni végeredményeire utal), de várhatók egyéb finomságok is a hátlapon, mind például a "mikroszkópos" makró lencse, LED-gyűrűvel az optika szélén, és valószínű, hogy a nagylátó sem marad majd le. Izgalmas és egyedi a kamerapúp kialakítás, kérdés, hogy praktikus oldalról mennyire lesz majd elfogadható.


[+]

A bemutató állítólag márciusra várható, az viszont biztos, hogy sem gyors európai elérhetőségre, sem pedig alacsony árazásra nem érdemes számítani a friss csúcsmodelltől.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Oppo

Azóta történt

Előzmények

  • Rekordot döntött az Oppo

    A leendő Find X3 csúcsszéria produkálta eddig a legmagasabb értéket a Qualcomm új top lapkájával.

  • Maximumra tör az Oppo X3 Pro

    Magas képfrissítés, modern 50 megapixeles Sony kamera, Android 11 és Snapdragon 888 az idő előtt kiszivárgott specifikációlistán.

  • Még egy Oppo Reno 4 érkezett

    A most bemutatott Oppo Reno 4F tulajdonképpen egy átnevezett Oppo A93, ami egy Oppo F17 Pro.

Hirdetés