Még egy Oppo Reno 4 érkezett

A most bemutatott Oppo Reno 4F tulajdonképpen egy átnevezett Oppo A93, ami egy Oppo F17 Pro.

Úgy tűnik, az Oppo az átnevezési bajnokság első helyére pályázik. Az F17 Pro Vietnamban már A93 néven jelent meg, annyi változtatással, hogy 30 watt helyett csak 18 wattos gyorstöltéssel szerelték fel. Ez még úgy rendben is lenne, eltérő piac, végül is az eltérő töltésteljesítmény eltérésnek tekinthető, de hogy azt mi indokolta, hogy az F17 Prót egy az egyben bemutassák Oppo Reno 4F néven is, nem igazán értjük.

Oppo Reno 4F alias F17 Pro
Oppo Reno 4F alias F17 Pro [+]

Mindenesetre ezúttal már tényleg nincsen semmi látnivaló. A töltésteljesítmény is maradt 30 watt; a kijelző 6,43 hüvelykes, FHD+ felbontású Super AMOLED, benne a két szelfikamera (16 + 2 MP); a készülékben 8 GB rendszermemória és 128 GB belső tárhely mellett a Helio G95 dolgozik; és a kamerarendszer is azonos (48 + 8 + 2 + 2 MP). Az Oppo Reno 4F 90 ezer forintnak megfelelő dollárba kerül.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Oppo

Azóta történt

  • Megérkezett az Oppo K7x

    Nem ez lesz a legolcsóbb mobil, ami Dimensity 720 rendszerchippel ad 5G-t, de a 90 Hz-es képfrissítés, a méretes akkumulátor, és a kellemes memóriacsomag így is vonzóvá teheti.

  • 5G-s változatot kap az Oppo A53

    Nagyon kedvező árcímkével és Dimensity 720 rendszerchippel érkezhet a készülék, ami már a kínai hírközlési hatóságnál is járt.

  • Két taggal érkezett az Oppo Reno5

    Az egyik Snapdragon, a másik MediaTek chipet visel. Közös az 5G modem és a 90 Hz-es panel.

Előzmények

Hirdetés