Megérkezett az Oppo K7x

Nem ez lesz a legolcsóbb mobil, ami Dimensity 720 rendszerchippel ad 5G-t, de a 90 Hz-es képfrissítés, a méretes akkumulátor, és a kellemes memóriacsomag így is vonzóvá teheti.

Augusztusban mutatkozott be az Oppo K7 5G, most pedig újabb taggal bővült a széria, és a gyártó itt már nem is emeli ki külön az 5G-képességet, pedig az Oppo K7x sincs híján a legfejlettebb mobilnetes kapcsolatok támogatásának. A mobil nem mellesleg 6,5 hüvelykes, Full HD+ felbontású LCD panelt kapott 90 Hz-es képfrissítéssel és 180 Hz-es érintésérzékelési frekvenciával, ez 405 ppi-s képpontsűrűséggel és 600 nites, gyártó által megadott maximális fehér fényerővel párosul.


[+]

A készülék hardveres ereje a MediaTek Dimensity 720 rendszerchipből jön, ehhez 6 GB RAM és 128 GB belső tárhely tartozik, a kezelőfelület a ColorOS 7.2, a mögöttes rendszer pedig természetesen az Android 10. Hátul négy darab kamera van, egy 48 megapixeles egységben testesül meg a főkamera, mellette 8 megapixeles ultraszéles, 2 megapixeles makró és 2 megapixeles mélységérzékelő dolgozik. Elöl, a bal felső kameralyukban egy 16 megapixeles szelfikamerával lehet szembenézni.


[+]

Oldalt, a bekapcsológombba építve található meg az ujjlenyomat-olvasó, és persze nem marad le a listáról a Bluetooth 5.0, az USB-C csatlakozó, a dual módban is használható 5G, illetve az ac-s Wi-Fi sem, örömteli a 3,5 milliméteres jack csatlakozó megléte is. Az 5000 mAh kapacitású akkumulátortól jó üzemidőt várhatunk, és a 30W-os gyorstöltés sem hangzik rosszul. Fekete és kék kivitelben, 65 ezer forintnak megfelelő 1400 jüanos nyitóáron kerül forgalomba, elsőként Kínában.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Oppo

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés