Elérhető a Realme 9 Pro+ különkiadása

A Free Fire Limited Edition Thaiföldön indít és tematikus csomagolást kínál.

A Realme 9 Pro+ kissé drága, ám de kiegyensúlyozott, hosszú üzemidejű és remek főkamerájú középkategóriás telefon, épp csak a GT széria különleges dizájnja maradt el, bár azért akad színváltós kivitel. A formán a limitált darabszámú Free Fire különkiadás nem változtat, a hátlap textúráján viszont igen, játékos tematikát kínálva, gaming telefonok extra gombjai nélkül persze.


[+]

A csomagolás is rámegy a témára a festéssel, matricákkal, és miegymással, a megszokott 60 wattos gyorstöltőről, a tokról, a SIM-tűről és a kábelről pedig nem kell lemondani. Máskülönben minden adat ismerős lehet, így a 6,4"-es és 90 Hz-es FHD AMOLED panel, a MediaTek Dimensity 920 5G chip, a 4500 mAh-s telep és a négy kamera, hátul a remek, 50 megapixeles Sony IMX766-os egységgel.


[+]

A Realme 9 Pro+ FreeFire Limited Edition Thaiföldön kerül először forgalomba 12 ezer bátért, ami 125 ezer forintnak felel meg, ergo nincs a különkiadásnak felára – véges darabszáma viszont nyilván van. A nemzetközi elérhetőségről egyelőre nem esett szó.

Előzmények

Hirdetés