Elérhető az iOS 13.2 béta és a watchOS 6.1 második fejlesztői verziója

A frissítések egy sor új funkciót integrálnak és új AirPods is képe kerül.

Az iOS 13.2-es béta már tartalmazza a 11-es iPhone-ok számára a Deep Fusion képfeldolgozó rendszert, visszatér az üzenetek felolvasása, amennyiben AirPods vagy valamilyen Beats füles van a fülünkben és engedélyezve vannak az értesítések, a fülesekhez kapunk egy hangerőszabályzót is a vezérlőpulton, a Handoff menüpont pedig AirPlay és Handoff néven fut majd HomePod kapcsolattal. Az újonnan bemutatott táblagépes felület kisebb módosításokat tartalmazó új verziója is elérhető, illetve a watchOS 6.1 második fejlesztői verziója, bár azt egyelőre nem tudjuk, ez utóbbi mit tartalmaz.

A 13.2-es szoftver viszont új AirPods-ról is árulkodik, a megjelenített kép pedig kísértetiesen hasonlít a SlashLeaks által múlt hónapban közreadott fotón látható fülesre, amit egyelőre csak AirPods 3-ként emlegetnek. Az új vezetékmentes fülhallgató aktív zajszűrés mellett több módot is kínál majd arra, hogy kívánunk-e élni a zajszűrés lehetőségével vagy nem.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Apple

Azóta történt

Előzmények

  • Apple iPhone 11 Pro Max - tiltott gyümölcs

    A legjobb almás telefon új szintre emeli a vízállóságot és a multimédiás élményt, az iPhone 11 mellett azonban nem biztos, hogy megéri bűnbe esni.

  • Elérhető az iOS 13.1 és az iPadOS

    Az előbbi egy sor hibát javít, az utóbbi a tableteken jelentősebben átszabja a felületet.

Hirdetés