Érdemes lehet megvárni a Moto G23-at

Nálunk még viszonylag friss ajánlat a Moto G22, de az előzetes információk alapján az idei Moto G23 jobb választás lehet.

A Motorola idén is készül kedvezőbb árú ajánlatokkal, például a Moto G22 utódjával, ami a kiszivárgott specifikáció alapján jóval vonzóbb alternatíva lesz, mint a gyengécske hardverrel dolgozó elődmodell. A renderek alapján a készülék megtartja és tovább is hangsúlyozza a szögletesebb, laposabb dizájnt, a hátlapon viszont már csak három kamerát látunk, elvileg 50 + 5 + 2 megapixeles kombinációban. Az ultraszéles marad, a mélységszenzor megy, bár a makróért sem lenne éppen kár szelfizni pedig továbbra is a 16 megapixeles előlapi szenzorral lehet.

[+]

A kijelző elvileg marad 6,5 hüvelykes HD+ felbontáson, 90 Hz-es képfrissítéssel, a hardver viszont valódi előrelépésnek ígérkezik a belépő szintű Helio G37-hez képest. A MediaTek Helio G85 szintén 2020-as évjárat, 12 nanométeres és nyolcmagos, viszont kétszer akkora teljesítményt tud felmutatni, a grafikus processzor pedig nagyjából 54%-kal tud többet, ami jelentősen javítja majd a felhasználói élményt. Ahogy a kétszer akkora teljesítményű (30W) gyorstöltés is. A Moto G23 Európában 199 eurós áron várható.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés