Észrevétlen karpercből is hozott újat a Fitbit

Az Inspire 3 színes kijelzőt és mindig látható órát kínál, méretesebb társainál olcsóbban.

Nem csak két teljesértékű sportóráját frissítette a Google kötelékébe tartozó Fitbit: egy népszerű karperec is generációt lépett. Az Inspire 3 EKG képességekkel ugyan nem bír a Charge 5-tel szemben, cserébe megáll az árcédula kereken 100 eurón, és nem kell lemondania a színes kijelzőről, illetve a mindig aktív óralapról, ha a felhasználó ezért hajlandó az üzemidőből áldozni.

[+]

Nélküle tíznapos töltésrátával lehet számolni a márka ígérete szerint, igaz, ebbe a GPS már csak azért sem tud belerondítani, mert beépített műholdas egység nincsen, az útvonalkövetéshez szükség lesz csatlakoztatott telefonra. A 24 órás pulzusmérés természetesen adott, ahogy kérhetünk véroxigén mérést és alvás- illetve stresszkövetést is.


[+]

Megvan a bőrhőmérséklet szenzor és a lépések mellett sokféle edzés követése, elvégre ez a márka fókusza a légies, észrevétlenül viselhető sportpántok esetében is. A menstruációs ciklus szintén követhető a kisebb karon is kényelmes kütyüvel. Az 5 ATM minősítéssel a sekély vizes úszás és a zuhanyzás sem jelenthet gondot, a két sportórával szemben az Inspire 3 kiszállítása pedig már szeptember közepén megindul.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés