Európába érkezett a TicWatch Pro 3 LTE

WiFi only és 4G variációban is elérhető a dupla kijelzős Mobvoi okosóra.

Mindenes okosórát hozott Európába a Mobvoi, a TicWatch Pro 3 a funkciók szempontjából legalábbis a maximumra törekszik. A 47 x 48 x 12,2 milliméteres és 41,9 grammos csuklóék Wear OS rendszert futtat NFC-vel és Google Pay támogatással, a 454 pixel és 1,4" átmérőjű retina AMOLED panelt pedig a Snapdragon Wear 4100 platform hajtja meg 1 GB RAM és 8 GB-os tároló kíséretében.


[+]

Az 595 mAh-s jelzett akkumulátorkapacitás kiemelkedően nagy a műfajon belül, így teljes okosóra funkcionalitással is három napot működik a TicWatch Pro 3, amely a Bluetooth antenna, a GPS modul és a WiFi mellett LTE kiadásban is beszerezhető, hogy út közben is önállóan működjön, hanghívást és üzenetkezelést beleértve. Támogatott nyelveken a Google Segéddel is kommunikálni lehet.


[+]

Nyilván megvan a széleskörű értesítéskezelés, tucatnyi sport követése, az IP68 védelem medencés úszás lehetőségével, valamint a pulzusmérő véroxigén-telítettség számolással. Akad továbbá stressz- és alvásfigyelés, lépésszámlálás, barometrikus magasságmérés, térképes útvonalkövetés plusz minden, amire a Wear OS alkalmazástára ajtót nyit.


[+]

Ami határozottan szokatlan viszont, az a másodlagos TN panel az AMOLED kijelző felett, amely mindig aktív monokróm megjelenítésre képes, így nem maradunk le az időről és pár alapadatról akkor sem, ha az óra mozdulatlanul pihen. Ha pedig hagyományos óraként használjuk esszenciális módban, a TicWatch 45 napig elmegy két töltés között. A német piacon a TicWatch Pro 3 GPS 300 eurón nyit, az LTE variációért pedig 360 eurót kell kifizetni.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés