Európában mutatkozott be az Oppo Find X2 Lite

Az 5G képes felső középkategóriás modell elsőként Portugáliában vásárolható meg.

Az Oppo Find X második generációja kevésbé formabontó, mint a kicsúsztatható szelfikamerával szerelt első széria, de továbbra is figyelemreméltó specifikációval rendelkezik. Talán csak a vezetékmentes töltés hiánya volt feltűnő, de az koncepció, nem szűkmarkúság; az Ace2 már 40 wattal támad vezeték nélkül. A most bemutatott Oppo Find X2 Lite 4025 mAh-s akkumulátora marad a 30 wattnál, de csak madzagon. Nem csúcsmodell, de az 5G nem hiányzik, köszönhetően a Snapdragon 765G-nek, amihez 8 GB rendszermemória és 128 GB belső tárhely jár.

160,3 x 74,3 x 8 milliméteres készülékbe 6,4 hüvelykes, 20:9 képarányú, FHD+ AMOLED kijelző kerültharmadik generációs integrált ujjlenyomat-olvasóval és 32 megapixeles előlapi kamerával, ami a panelba cseppen. Hátul négy szenzor dolgozik, a főkamera 48 megapixeles (f/1,7), van egy 8 megapixeles ultraszéles, egy 2 megapixeles makró és egy szintén 2 megapixeles mélységélességet definiáló egység.

[+]

A teljes specifikáció egyelőre nem elérhető a hivatalos termékoldalon, így az adatkapcsolati részre vonatkozó ismereteink hiányosak, sokkal több pedig a portugál viszonteladó oldaláról sem derül ki. Az 5.0-s Bluetooth evidens, NFC látszólag nincs, de van jack csatlakozó és az Android 10-re épített ColorOS 7-tel futó készülék árat is lehet tudni: 499 euró, ami durván 176 ezer forintnak felel meg.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Oppo

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés