Február 2-án érkezik a Red Magic 8 Pro

A Nubia legújabb gamer mobilja jövő hónaptól Magyarországon is elérhető lesz, a kedvezményes előrendelés január 28-tól opció.

A Nubia december végén mutatta be a Red Magic 8 Pro-t, ami a csúcshardver mellett kiemelkedő dizájnt is kínál idén. A Snapdragon 8 Gen 2-es lapkával, dedikált Red Core 2 gaming processzorral és továbbfejlesztett, tízrétegű hűtőrendszerrel szerelt erőgép kétféle verzióban, meghatározott memóriakonfigurációval lesz elérhető a nemzetközi piacon, többek között Magyarországon is.


[+]

A Matte fantázianevű készülék 12 GB LPDDR5x rendszermemóriával és 256 GB UFS 4.0-s belső tárhellyel választható, a Void megnevezésű modell (Kínában ezt hívják Deuterium Transparent Editionnek) pedig átlátszó hátlappal és RGB LED világítású ventilátorral 16 GB operatív memóriát és 512 GB belső tárhelyet kínál majd. A készülékeket február 2-től lehet megvásárolni a gyártó hivatalos honlapján 12/256 GB-os csomaggal 649 eurós áron, 16/512 GB-tal pedig 749 euróért (aktuális árfolyamon nagyjából 258 és 298 ezer forint).

Frissítés: A gyártó ugyan nem hangsúlyozta, de a specifikációból kibányászható, hogy a készülékek eltérő töltésteljesítménnyel érkeznek a világpiacra, mint amivel Kínában dolgoznak. 80 és 165 wattos gyorstöltés helyett az itthon is forgalomba kerülő készülékek mellé 65 wattos adaptert csomagolnak, cserébe az akkumulátor egységesen 6000 mAh kapacitású.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Nubia

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés