Február 6-ra tippelik a Xiaomi Mi 6 érkezését

Hatalmas médiafelhajtással mutatkozott be az erős túlzással kávamentes Xiaomi Mi Mix és a két szélén ívelt kijelzős Mi Note 2, és a saját, megosztó véleményünket is elmondtuk tesztjeinkben. Nyilván sok előnyös tulajdonsága akad a fenti két phabletnek, sokaknak viszont egyszerűen túl nagyok, ezért gyártón belül a „sima” Mi széria következő évadjára gyúrnak. Bár az elmúlt napokban több, egymásnak ellentmondó információ látott világot a Mi 6 bemutatója kapcsán (az áprilist is megemlítették), több kínai forrás február 6-át tartja a befutónak.

A Mi Mix után a Mi Note 2 került tesztasztalunkra
Friss pletykák szerint így nézhet ki a Xiaomi Mi 6, csak kisebb képátlóval [+]

Szinte magától értetődő az az értesülés, miszerint a Mi 6-ban a 10 nanométeres csíkszélességen gyártott Snapdragon 835 ketyeghet, persze kérdéses, hogy mikor lép ez a Qualcomm SoC tömeggyártásba. A források mindenesetre márciusi értékesítést tippelnek a Xiaomi 5 hüvelyk körüli új csúcskészülékének. Egy másik weibós forrás szerint a Mi 6 nagyjából úgy fog kinézni, mintha a Mi Note 2 összement volna, a pletykákat a Xiaomi persze nem fogja se megcáfolni, se megerősíteni.

Azóta történt

  • Újabb hírek a Xiaomi Mi 6-ról

    Egyre több információ szivárog ki a Xiaomi Mi szériájának következő csúcskészülékéről, többek között a kialakítás és a specifikáció egyes paraméterei.

  • Áprilisban érkezhet a Xiaomi Mi 6

    Valószínűleg a Qualcomm csúcslapkájának embargója miatt tolódik a Mi 6 megjelenése a feltételezett mai napról áprilisra.

  • A GFX Bench lebuktatta a Xiaomi Mi 6-ot

    Lényegében nem sok paraméter maradt, amit ne tudnánk a Xiaomi új csúcskészülékéről, de azért érdemes kivárni a hivatalos bemutatót.

Előzmények

Hirdetés