Feltámad a Galaxy Fit

Jó pár éve nem frissült a sportszéria, jókora kijelzővel térhet vissza.

Mivel a kis mérettől 100 grammig és az olcsótól az ultraprémium árig hatalmas manapság az okosóra választék, kisebb a hangsúly a filléres fitnesz karpereceken. Elvégre hiányzik a GPS, az alti-barométer vagy az EKG, emiatt pedig a megszokott sport- és egészségkövető funkciók csorbulnak, amire egyre többet áldoznak a vásárlók.


A Galaxy Fit egyszerűségében volt nagyszerű [+]

Mégis kapóra jön egy ilyen kellék észrevétlenebb viselése és okosfunkciók nélküli, hosszabb üzemideje miatt, úgyhogy elérkezettnek láthatta az időt a Samsung, hogy három év pihenő után frissítse a Galaxy Fit szériát.


(forrás: Windows Report)

A Galaxy Fit 3-hoz a Windows Report szerzett végleges renderképeket, minden oldalról megmutatva a 1,1"-nél láthatóan nagyobb kijelzőre váltó kelléket, és a forrás szerint az újdonság kipipálhatja a GPS-t és a zenetárolást a szokásos szenzorok mellett.


(forrás: Windows Report)

A 21 grammos Galaxy Fit 2 gyorsulásmérőt, giroszkópot, optikai pulzusmérőt, Bluetooth antennát és 126 x 294 pixeles AMOLED panelt kínált érintésérzékeléssel és rezgéses visszajelzéssel, valamint 15 napos üzemidővel.


(forrás: Windows Report)

Aligha fog ezekből bármit a Fit 3 feladni, azt viszont a forrás nem tudja megmondani, hogy még karácsony előtt befut az újdonság, vagy majd inkább a Galaxy S24-gyel együtt érkezik 2024 legelején.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés