Apró üzemidőbajnok lesz a Galaxy Fit 3

Kis termet, nagy kijelző és kitartó működés az egyre konkrétabb infómorzsák között.

Elképesztően sok testadatot rögzít egy Galaxy Watch, nem kell mindenkinek ugyanakkor nagy és drága okosóra, arról nem is beszélve, hogy sokaknál eleve kiesik minden olyan karra csatolható kütyü, amit legalább 1-2 naponta tölteni kell. Ezért jó kompromisszum a fitnesz karperec: ugrik ugyan általában az EKG, a GPS, az iránytű, a hőmérő, a barométer és nyilván a komolyabb alkalmazások telepítése, egyéb okos extrákról nem is beszélve, cserébe a bigyó észrevétlen marad és elég pár hetente tölteni.

Éppen ez lesz a közelgő Galaxy Fit3 ütőkártyája: keskeny kivitellel és 21,39 grammos tömeggel férfi-női és felnőtt-gyermek csuklón egyaránt úgy gyűjtheti a pulzus, a véroxigén, a lépés és egyéb adatokat, hogy fel sem tűnik a jelenléte, és teheti mindezt 21 napig töltésenként. Ahmed Qwaider ráadásul 1,61"-es és 302 ppi-s AMOLED panelről hallott, alumíniumházzal közrefogva, ez pedig méretben és felbontásban is elég jó lehet az értelmes és jól látható értesítéskezeléshez. A fekete, pink és ezüst színválasztékkal az egyéni stílusra is lesz a Samsungnak kínálata, a következő esemény pedig, ahol a Galaxy Fit3 bemutatkozhat, a januári Galaxy S24 Unpacked.

Azóta történt

Előzmények

  • Jelentősen nagyobb lesz a Galaxy Fit3

    Most már biztos, hogy várható a 2020-as Fit2 utódja, de a kompakt formát nagyobb és szögletesebb megjelenítő váltja.

  • Feltámad a Galaxy Fit

    Jó pár éve nem frissült a sportszéria, jókora kijelzővel térhet vissza.

  • Huawei Watch Fit 2 - diszharmónia

    Bár a Fit utónév miatt inkább egy karperecre számítottunk, a Watch Fit 2 sokkal inkább okosóra, csak a szögletes fajtából, aminek lenne ugyan helyen a piacon, de ahhoz versenyképesebb áron kéne kínálni.

Hirdetés