Tényleg egyszerűnek ígérkezik a Galaxy Fit3

Bízunk benne, hogy a visszafogott specifikáció az árazásban is megnyilvánul majd.

A képek után a közelgő Galaxy Fit3 teljes termékoldala is felkerült egy rövid időre az Egyesült Arab Emirátusokban a Samsung hivatalos weboldalára (csak azóta levették, pedig itt volt), ahol minden lényeges információra fény derült a tényleges bemutató előtt. A sötétszürke (fekete?), ezüst és rose gold színű, alumínium tokozású aktivitáskövető 1,6 hüvelykes, 256 x 402 pixel felbontású AMOLED kijelzővel frissíti a 2020-as Fit2-es modellt, több, mint 100 számlapot kínál majd, köztük a saját fotó használatának opcióját, a felület pedig vertikálisan léptethető, csempés kialakítást kap.


[+]

Elérhető lesz a folyamatos pulzusmérés, az alváskövetés és a stressz-szint becslés, megjelennek az értesítések, amelyekre sablonokkal válaszolni is tudunk majd, opció lesz a hívások elutasítása és fogadása (hangszóró híján viszont beszélgetni csak fülessel vagy a csatlakoztatott eszközön tudunk), több, mint 100 sportmód közül választhatunk, viszont nem lesz GPS és NFC, a rendszer zártnak ígérkezik (nem bővíthető az alkalmazáslista harmadik féltől származó megoldásokkal), egyelőre véroxigénszint-mérésről sem tudunk, ellenben az esésérzékelés és a vészhelyzeti kontaktok elérése a funkciókínálat részét képezik.


[+]

A töltés kétpines érintkezőfelületen, saját töltővel történik majd, egy teljes töltés átlagos használat mellett elvileg 13 napra elegendő energiát biztosít, a gyorstöltő funkció pedig 65%-ot tol a telepbe 30 perc alatt. A 18,5 grammos, ultrakönnyű eszköz 5ATM/IP68-as minősítéssel úszásra is alkalmas lesz és belefért egy fényérzékelő is az automatikus fényerőszabályozáshoz. Az elérhetőség konkrét dátuma és az, hogy mindezért mennyit kell fizetni, most már bizonyára hamarosan kiderül.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés