Fizikai funkciógyűrűvel várható a Galaxy Watch 3

A Samsung Galaxy Watch 3 ismét lünettával szerelt modell lesz, legalábbis a Sammobile által exkluzíve közzétett specifikáció szerint.

A Sammobile már szolgáltatott némi információt a nyár végén esedékes új Galaxy Watch-ról, most viszont a komplett specifikációt is közzétették. A fontosabb dolgok már kiderültek legutóbb: 41 és 45 milliméteres tokozás; mindkettő LTE képes GPS modullal; IP68 és 5 ATM nyomástűrés MIL-STD 810G hitelesítés mellett; 5 wattos vezetékmentes töltés. Ezt egészítették ki most például a kijelzőmérettel, ami 1,2 hüvelyk a kisebb változat és 1,4 hüvelyk a nagyobb verzió esetében. Az AMOLED panelt meg külön említés nélkül is biztosra vehetjük. A lünetta viszont valamelyest meglepetés. De a legalább a kellemes fajtából.

A kisebb modell 41 x 42,5 x 11,3 milliméteres dimenziókkal és 247 mAh-s akkumulátorral érkezik, a nagyobb pedig  45 x 46,2 x 11,1 milliméter, amibe egy 340 mAh-s akkut préseltek. Tárhelyből mindkét esetben 8 GB áll majd rendelkezésre, a Tizen OS 5.5-ös rendszert pedig 1 GB operatív memória szolgálja ki. Szenzorok tekintetében valószínűleg a Watch Active 2 lesz a minta: a nyolc fotodiódából álló pulzusszenzor alkalmas véroxigénszint és vérnyomás mérésre, illetve EKG funkciót is betölthetne, ha meglennének az engedélyek. Koreában egyébként nemrég aktiválták a funkciót, itthon viszont továbbra sem elérhető. De legalább tudjuk, hogy nem csak a fejlesztési fázisban toporgnak.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés