Flambírozott okostelefont villantott az Ulefone

Egy sor konyhai és ház körüli teszten átesett a strapabíró Armor 22.

Sajátos háztartási strapateszten járt a Muse Design Awards elismerését besöprő Ulefone Armor 22, hogy olyan környezetben próbálgassa IP68/69K és MIL-STD-810H minősítéseket elnyert védelmét, amibe a mindennapok során a tulajdonosa is belefuthat. A telefonnak hivatalosan bírna kell a másfél méteres eséseket, 30 perc pihenőt másfél méter mély vízoszlop alján, valamint a rázkódásokat, de persze a portól és a vízsugaraktól is védett.

Mindezt saját teszten bizonygatja a gyártó: sőt: a fenti videóban nyílt lánggal, fúrógéppel, jéggel és dióval is találkozik, és a klip alapján egyikre sem allergiás, de jégtömbbe fagyva, majd leejtve sem sérül meg. Ezek nyilván nem olyan kontrollált szakmai tesztek, amelyek a fenti IP vagy katonai minősítést elnyerik, de azért kedvcsinálónak elmennek.


[+]

Az Android 13-at futtató és 6600 mAh-s telepet kínáló Armor 22 egy 4G-s strapatelefon, amit a MediaTek Helio G96 hajt meg 8/128 vagy 8/256 GB-os, bővíthető kiszerelésben, és amely 6,58"-es IPS LCD panelt kínál 120 Hz-en és 1080 x 2408 pixeles felbontáson, 8 megapixeles szelficseppel.


[+]

Hátul mindjárt két 64 megapixeles szenzor munkálkodik: a Sony IMX686 tudja le a normál feladatokat f/1,89-es blendével, míg az OmniVision OV64B monokróm és képes az infravörös fény szűk tartományában is látni, így pedig éjjellátó, ameddig két IR villanója éjszaka elvilágít, vagy ha infravörös fényforrásra irányítjuk. Az Armor 22-t szeptember 18-ától lehet megvásárolni, a hivatalos termékoldal itt tekinthető meg.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés