IFA 2023: Lépett egy nagyot az Ulefone belépő ajánlata

Akkorát, hogy ár hiányában azt is nehéz eldönteni, hogy ezt most tényleg ebbe a kategóriába, a Note 16 Pro közvetlen utódjának szánták-e.

A frissen bemutatott Ulefone Note 17 Pro ugyan cseppálló minősítést nem kínál, de a HD+ IPS panelt 6,78 hüvelykes, FHD+  AMOLED-re cserélték, ráadásul mindjárt 120 Hz-es képfrissítésűre integrált ujjlenyomat-olvasóval, a 12 nanométeres Unisoc szettet pedig a jelentősen erősebb, 6 nanométeres Helio G99-re.


[+]

A RAM-ot ezzel együtt feltolták 8-ról 12 GB-ra (+12 GB virtuális), a belső tárhely ab start 256 GB-ra nőtt, tettek bele infra vezérlőt, az előlapi kamera felbontása 32 megapixel lett, a hátlapi főkamera pedig 108 megapixeles, arról nem beszélve, hogy a fényes, ezüst hátlap és a közel kávamentes kialakítás meglehetősen mutatósra sikerült.


[+]

Mindezért pedig úgy tűnik, csak a 3,5 milliméteres jacket kellett feláldozni. A töltésteljesítményről egyelőre nem esett szó, csak annyit árultak el, hogy a telep 5050 mAh kapacitásúra bővült. 5G nincs, NFC-ről nem tudunk, árat pedig végképp nem, pedig jó lenne elhelyezni valahol a készüléket az Ulefone portfóliójában, mert ez biztos nem egy akciósan 100 dolláros tétel lesz, mint az Ulefone Note 16 Pro.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés