Flipes vonalon versenyezhet a hajlítható képernyős Mate V

A Huawei állítólag a Motorola Razrnek és a Galaxy Z Flipnek készül konkurenciát állítani.

Szépen megoszlik csapaton belül a hajlítható képernyős preferencia: Bog és AliceWake elfogadható mérete és kellemesen nagy belső kijelzője miatt kedveli a Galaxy Foldot, jómagam, Bone123 a kicsukva telefon, szétnyitva jókora tablet dizájnban látja a műfaj igazi erejét (Mate Xs), míg Szentkuti11 a Galaxy Z Flip kompakt és cool formaterve kapcsán csettint elégedetten.

A Huawei Mate V a Letsgodigital elképzelésében, Huawei minta alapján
A Huawei Mate V a Letsgodigital elképzelésében, Huawei minta alapján (forrás: Letsgodigital) [+]

Azt már tudjuk, hogy a Samsung a hajlítható képernyős telefonok következő generációján dolgozik, és most nem az 5G-s Z Flipről beszélünk, mert az amolyan ráncfelvarrás, hanem a bétás kinézetű Fold folytatásáról. A Huawei szintén előállhat hamarosan egy új ketyerével, viszont akad némi dizájnellentmondás a kéminformátorok között.


(forrás: TigerMobiles)

A Letsgodigital egy áprilisi Huawei formatervezési minta alapján vár befele csukható, Fold-féle telefont, amely a Mate X2 helyett a Mate V nevet kaphatja – ez a titulus konkrétan megjelent az Európai Unió Szellemi Tulajdoni Hivatalánál is.


(forrás: TigerMobiles)

A Teme ugyanakkor már csak a név alapján is sanszosabbnak tartja a flipes kivitelt, ilyen formatervezési mintát pedig a Huawei már tavaly benyújtott. A Mate V újítása a képeken látható szelfikamera kiváltása lehet képernyőbe integrált lencsével.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés