Fokozza a Z1 Prót a Vivo

A Z1x mindenben rálicitál a Vivo felső középkategóriás modelljére, és még a kamelyuk is eltűnik.

Kissé félrevezető a lead, mert a kameralyuk technikailag ugyan tényleg eltűnik, viszont a továbbra is 32 megapixeles előlapi szenzort egy csepp alakú sziget foglalja magába, ami szintén belelóg a kicsit kisebb, 6,38 hüvelykes, FHD+ felbontású, de már Super AMOLED kijelzőbe. Amibe ezúttal az ultrahang alapú ujjlenyomat-olvasó is kerül. A Snapdragon 710-et meg Snapdragon 712-re cserélték, aminek köszönhetően többek között a 22,4 wattos gyorstöltés is elérhetővé vált.

Másik kép a galériában!
Másik kép a galériában! [+]

A kamerákat is cserélték, a hátlapra összesen még mindig három szenzor kerül, a főkamera felbontása viszont 48 megapixelesre nőtt. A koncepció változatlan, ezt egy ultraszéles látószögű és egy mélységélességet definiáló szenzor egészíti ki. Az üzemidőt ezúttal 4500 mAh-s akkumulátor biztosítja, ami kisebb, mint a Z1 Pro telepe, viszont a kijelzőtechnológia is takarékosabb, illetve az egész készülék kisebb. A Vivo Z1x szepptember 6-án kerül hivatalosan bemutatásra, addig maradnak a fenti lesifotók.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Vivo

Azóta történt

Előzmények

  • Leleplezték a Vivo Z1 Prót

    Kevésbé a gamer-közösséget szólítják meg vele, OLED-kijelző sincs benne, viszont a jó külső és a méretes akkumulátor sokaknak lesz csábító.

Hirdetés