Leleplezték a Vivo Z1 Prót

Kevésbé a gamer-közösséget szólítják meg vele, OLED-kijelző sincs benne, viszont a jó külső és a méretes akkumulátor sokaknak lesz csábító.

Hasonló árkategóriában, kimondottan a játékosokra fókuszálva mutatta meg Kínának tegnap a Vivo az OLED kijelzős, Snapdragon 845-ös iQOO Neót, most viszont az indiai piac kapott egy újdonságot, Vivo Z1 Pro néven. A készülék egy friss formatervű, szűk felső kávával és kameralyukkal megáldott mobil, aminek előlapjára 6,53 hüvelykes, Full HD+ felbontású IPS kijelző került, a hátulján pedig az ujjlenyomat-olvasó és a tripla hátlapi kamera fog feltűnni az érdeklődőknek.


[+]

Többek közt a Xiaomi Mi 9 SE-ből ismerjük a Snapdragon 712 névre hallgató lapkát, ami ebben a mobilban is teljesít, nyolcmagos Kryo 360 processzorral, Adreno 616 grafikai egységgel és 10 nanométeres gyártástechnológiával. A Z1 Prót 4 vagy 6 GB RAM-mal, illetve 64 vagy 128 GB-nyi belső tárolóval vehetik át a felhasználók.


[+]

A hátlapi kamerarendszer 16 megapixeles, f/1,78-as apertúrájú fő egysége mellett 8 megapixeles, f/2,2-es ultraszéles látó kapott helyet, a sor végén pedig egy 2 megapixeles, f/2,4-es mélységszenzor áll. A szelfik igazán nagy felbontásban, 32 megapixelben készülhetnek.

A beépített akkumulátor igen méretes, 5000 mAh kapacitású, tehát jól jön hozzá a 18W-os gyorstöltést, az viszont kár, hogy még microUSB-csatlakozóval kínálják a mobilt. Cserébe legalább van 3,5 milliméteres jack, a telefon pedig vésztöltőként is tud szolgálni, ha egy másik mobil váratlanul lemerülne. A Vivo-féle FunTouch OS az Android Pie alapjaira épül. A kétféle feketén (Sonic és Mirror Black) kék hátlappal is elérhetővé válik az eszköz, de egyelőre csak Indiában, nagyságrendileg 63 000 forintnyi nyitóáron.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Vivo

Azóta történt

  • Fokozza a Z1 Prót a Vivo

    A Z1x mindenben rálicitál a Vivo felső középkategóriás modelljére, és még a kamelyuk is eltűnik.

Előzmények

Hirdetés