Formatervezési díjat nyert a Nokia 8800

A Nokia presztízs mobiltelefonja, a 8800 nyerte a „Legjobbak legjobbjának” járó díjat a világ legnagyobb dizájn-versenyén, a Red Dot formatervezési seregszemlén. A 8800 minden versenytársat maga mögé utasítva a mezőny egyetlen mobiltelefonjaként nyerte meg a nevezetes formatervezési díjat.

A Nokia 8800-t innovatív, kiváló formatervezésével és praktikus asztali állványával érdemelte ki az elismerést. Ez az első mobiltelefon, amelynek elegáns formájú felületét rozsdamentes acél és ásványi üveg borítja. Szolgáltatásai között lenyűgözően tiszta képet eredményező, több mint 260 ezer színárnyalatot megjelenítő kijelző, és a világ egyik legjobb zeneszerzője, Ryuichi Sakamoto által komponált csengőhangok szerepelnek. Tartja is az árát rendesen.

A Nokia innovációért felelős igazgatója, Todd Wood elmondta: „Az úttörő-jellegű készüléket elkészítő tervező-, és mérnökcsapat nevében örömmel veszem át a díjat. Tervezőink igazán lenyűgöző formát alkottak, amely luxuskivitelű stílust testesít meg, és a legjobb minőségű szolgáltatásokat kínálja. Vonzerejét jelzi, hogy az egyre népszerűbb készülékből világszerte már egymilliónál is többet értékesítettek, észak-amerikai változata pedig épp most jelenik meg az amerikai üzletekben.”

  • Kapcsolódó cégek:
  • Nokia

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés