Fotók érkeztek a HTC One X10-ről

A HTC nem várta meg az MWC-t az U-széria bemutatásával, még januárban jelentették be az újdonságokat, abban azonban szinte biztosak lehetünk, hogy nem csak ezeket fogják kiállítani, hanem a középkategóriában is mutatnak valamit. A kémfotók alapján a One X9 utódja, a korábban már több pletykában szerepelt One X10 láthat napvilágot. A hátlapi ujllenyomat-olvasóval szerelt, fémházas mobilról újabb két kép érkezett, az előlapi fólia igazolja a nevet és az oldalsó gombok elhelyezését, hátul pedig a 16 megapixeles kamera emelkedik ki.

Az előlapi fólia egyértelműen leleplezi a névválasztást Az előlapi fólia egyértelműen leleplezi a névválasztást
Az előlapi fólia egyértelműen leleplezi a névválasztást [+]

Az eddigi információk alapján 5,5 hüvelykes Full HD kijelzőt kap, tipikusan HTC-s méretű kávákkal, a burkolata alatt pedig MediaTek MT6755, azaz Helio P10 düböröghet a jól ismert nyolcmagos, 1,9 GHz-es processzorral, illetve a 700 MHz-re skálázott Mali-T860 grafikus gyorsítóval. Az árazás várhatóan 90 000 forintnak megfelelő összeg alatt fog alakulni, kíváncsian várjuk a bemutatót, amire február 27-én, Barcelonában kerül sor.

  • Kapcsolódó cégek:
  • HTC

Azóta történt

  • Valamire készül a HTC

    Több említésre méltó dolog is folyamatban van a HTC háza táján: új készülék(ek), ipari és gyátókapacitás átszervezés, miegymás.

  • Sajtófotón a HTC X10

    Vélhetőleg ez lesz az utolsó okostelefon a tajvaniaktól, amely a HTC U becenevű csúcsmobil előtt befut.

Előzmények

  • HTC Desire 10 Lifestyle - a stílusnak súlyos ára van

    A HTC középkategóriás(nak szánt) készüléke kellemes megjelenésű, a fülesre jutó hang kiváló, a hardver viszont megdöbbentően régi és gyenge, az árát meg feldolgozni sem tudjuk.

  • Okostelefonos kamerateszt (2016)

    Kilenc mobil száll versenybe a legjobb okostelefonos kamera címéért. Vajon a nagy nevek szoros csatáját hozza az összecsapás, vagy fű alatt kúszik be a győztes?

  • HTC 10 - tízpróba

    A tajvani gyártó leváltotta a One-szériát, és áprilisban bemutatta legújabb csúcsmodelljét, ami továbbfejlesztett UltraPixel kamerát, BoomSound hangszórópárt és felső kategóriás hardvert kapott.

Hirdetés