Sajtófotón a HTC X10

Többször hallani lehetett a HTC One X9 folytatásának érkezéséről, mostanság azonban a U Playtől és a U Ultrától hangos az internet, amelyek üvegre cserélték a HTC-től megszokott, mutatós fém hátlapot. A régi One sorozat rajongóinak azonban jó hír, hogy újabb meg nem erősített bizonyítékok bukkantak fel a One X10 létéről, és az Evan Blass által közölt sajtófotó fekete fémházzal, hátlapi ujjlenyomat-olvasóval és dupla ledes villanóval leplezi le a szóban forgó ketyerét.


[+]

A szlogen ígéretes: a One X10 nem csak stílusban nagy, hanem akkumulátorban is. Ez egyszerre céloz egy phablet érkezésére és a benne található, méretes telepre. Kevésbé hangzik jól, bár annál jellemzőbb a gyártóra a MediaTek Helio P10-es SoC emlegetése, amely éppenséggel egy szinten van, sőt: grafikusan gyengébb, mint az elődmodellben található Helio X10. A masina az 5,5 hüvelykes FHD megjelenítő mellé 3 gigabájt RAM-mal, 8 és 16 megapixeles kamerákkal és 300 dollár körüli végösszeggel mutatkozhat be. Az előlap állítólag így fog kinézni.

  • Kapcsolódó cégek:
  • HTC

Azóta történt

  • Bemutatkozott a HTC One X10

    A 4000 mAh kapacitású akkumulátorral szerelt phablet Helio P10 lapkát, Full HD kijelzőt és ujjlenyomat-olvasót kapott.

Előzmények

  • HTC U Ultra - nekifutnak újra

    Gyönyörű és elegáns lett a tajvani gyártó legújabb csúcskategóriás phabletje, azt viszont továbbra is elég nehéz megfogalmazni, hogy ilyen árképzés mellett miért érdemes megvásárolni.

  • HTC U Play - U, de drága

    Nincs a piacon helye egy középkategóriás hardverű mobilnak 160 ezerért, 3,5 milliméteres port és előlapi BoomSound hangszórópár nélkül. A kutya ugat, a HTC pedig halad – a lejtőn lefelé.

  • Fotók érkeztek a HTC One X10-ről

    Barcelonába valószínűleg nem csak a két U-szériás újdonságot hozza el a HTC, hanem a One X9 utódját is.

  • HTC 10 - tízpróba

    A tajvani gyártó leváltotta a One-szériát, és áprilisban bemutatta legújabb csúcsmodelljét, ami továbbfejlesztett UltraPixel kamerát, BoomSound hangszórópárt és felső kategóriás hardvert kapott.

Hirdetés