Futóórával készül a Huawei

A kínai startra november 17-én kerül sor, fókuszban a pontosabb útvonalkövetés.

Párhuzamosan azzal, hogy a Huawei mobilkatalógusa elapadt, megnőtt viselhető és egyéb okoseszközeinek a száma. Ezt bizonyítja a prémium anyaghasználattal, eSIM-mel és bővíthető HarmonyOS-sel piacra került Watch 3 család, valamint a picit szerényebb képességű, de hasonlóan mutatós Watch GT 3. A kitartásáról híres utóbbi széria hamarosan különkiadást kap, méghozzá a neve alapján a futásra, a képességeit nézve pedig mindenféle kültéri sportra koncentrálva.

[+]

A Watch GT Runner eséllyel a márka legfrissebb pulzoximéterével, iránytűvel, barométerrel, gyorsulásmérővel, légnyomásmérővel és hőmérővel érkezik, kulcsfontosságú tulajdonsága viszont a kétcsatornás műholdvevő lehet. Míg ugyanis a GT 3 egycsatornás egységet használ, a Watch 3 Pro az L1 és L5 konstellációkat is GPS, GLONASS és BeiDou vonalon, Galileo és QZSS műholdakkal megspékelve. A poszterek a dizájnról is árulkodnak, így a karakteresebb gombról és koronáról, illetve a kereten a sport / lap feliratról. Azért reméljük, hogy a szoftver is fejlődik több térképszolgáltatás használatával és GPX mentéssel.

Azóta történt

  • Huawei Watch GT Runner - hosszútávfutó

    Futásra specializált tag érkezett a Watch GT-k közé. Sokáig bírja, edzéstervekkel segít, az adatok kinyerése viszont továbbra is körülményesebb, mint maga a futás.

Előzmények

Hirdetés