Galaxy blog: Speciális Vine a Galaxy K zoom mellé

A Galaxy K zoom névre hallgató újdonság fő erénye a fényképező: a készülék fő kamerája akár 20,7 megapixeles képeket is tud lőni. Persze a felbontás nem minden, a modult így egy rakás extrával látták el, mint például az 1/2.3 apertúrájú BSI CMOS Sensor, a Xenon vaku és az optikai képstabilizátor, melyek mellé tízszeres optikai zoom jár.

A fejlett képalkotási képességek mellett egy teljes értékű okostelefont is tisztelhetünk a Galaxy K zoom személyében, mely Android 4.4-et futtat, így a fotós appokban sem lesz hiány. A nemrég érkezett hír alapján az alkalmazáskínálatot a Vine speciális kivitelével egészíti majd ki a dél-koreai vállalat. A közkedvelt videómegosztó szoftver átdolgotott verziójáról nincs sok információ, mindössze annyit tudunk, hogy ki fogja használni a telefon zoomolási képességeit. Hamarosan azonban több országban kapható lesz a Galaxy K zoom, így bizonyára kiderül majd, mit rejt a felturbózott Vine.

Ez a blogbejegyzés a Samsung Electronics Magyar Zrt. támogatásával készült.

Előzmények

  • Rövidesen debütál a Galaxy K zoom

    A Samsung németországi divíziója az előre beharangozottnál valamivel drágábban dobja piacra a tízszeres nagyítású stabilizált optikával felvértezett okostelefonját.

  • Bemutatkozott a Galaxy K zoom

    Tízszeres nagyításra alkalmas stabilizált optikával, xenon villanóval és 20,7 megapixeles BSI szenzorral érkezik a Samsung fotózásra kihegyezett csúcsmobilja.

  • Újabb képeken a Galaxy K

    Jobb minőségű fotókon is látható a Samsung tízszeres optikai zoommal felvértezett kameramobilja.

  • Érkezik a Galaxy S5 Zoom?

    Az április 29-én megrendezésre kerülő „Kapture” rendezvény során mutathatja be fotózásra kihegyezett csúcsmodelljét a Samsung.