Rövidesen debütál a Galaxy K zoom

A Samsung nemrég hivatalosan is bemutatta a fotózásra kiélezett idei csúcsmobilját, mely a 20,7 megapixeles ISOCELL szenzora mellé tízszeres nagyításra képes stabilizált optikát és xenon vakut kapott. A Galaxy S4 zoom szellemi utódjának is tekinthető Galaxy K zoom a jóval karcsúbb kialakításának és a hátlapból csak minimálisan kiemelkedő optikának köszönhetően jóval kényelmesebbé vált elődjénél, ám a 4,7 hüvelykes HD kijelzője miatt az alapterülete némiképp megemelkedett. A dél-koreai vállalat eredeti beharangozója szerint a készülék Európában május közepétől 499 eurós áron lesz elérhető, ám a Samsung Németország hivatalos közleménye némileg magasabb, 519 eurós, vagyis nagyjából 160 000 forintos árat említ.

A minimális áremelés oka egyelőre nem ismert, mindenesetre némi figyelmeztetés lehet, hiszen a hatalmas piaci potenciál miatt a legtöbb készülék ára Németországban a legalacsonyabb. Az Xperia Z2 hivatalos európai listaára például 699 euró lett, ám ennek ellenére a német piacokon 20 euróval kedvezőbb áron kínálja csúcsmodelljét a Sony. A fotózásra kihegyezett Galaxy K zoom hivatalos hazai ára egyelőre nem ismert, de Európa legmagasabb általános forgalmi adója és a forint euróhoz mért jelentős megingásai miatt a német áraknál mindenképp magasabb kezdőárra lehet számítani.

Azóta történt

Előzmények

  • Bemutatkozott a Galaxy K zoom

    Tízszeres nagyításra alkalmas stabilizált optikával, xenon villanóval és 20,7 megapixeles BSI szenzorral érkezik a Samsung fotózásra kihegyezett csúcsmobilja.

  • Újabb képeken a Galaxy K

    Jobb minőségű fotókon is látható a Samsung tízszeres optikai zoommal felvértezett kameramobilja.

  • Érkezik a Galaxy S5 Zoom?

    Az április 29-én megrendezésre kerülő „Kapture” rendezvény során mutathatja be fotózásra kihegyezett csúcsmodelljét a Samsung.

  • Bemutatkozott a Galaxy Camera 2

    Fürgébb processzorral és több operatív memóriával érkezik a Samsung változatlan szenzorral és optikával felvértezett „okoskamerája”.

Hirdetés