Tab S5 augusztusban, Galaxy Fold sokkal később?

Snapdragon 855-tel és S-Pennel futhat be az idei Samsung csúcstablet, közben egyre messzebb csúszik az összehajtható telefon lehetséges piacra kerülése.

A Samsung a világ legnagyobb mobilgyártójaként abban a szerencsés helyzetben van, hogy ha félremegy valami (Note7, Galaxy Fold), elég hamar elő tud rukkolni valami emlékezetessel, elterelve a bakiról a figyelmet. A Galaxy Foldról persze még nem kell lemondani, sőt: a Samsung saját kommunikációja szerint piacra fog kerülni, csak egyre kisebb az esély arra, hogy a tervezett tavaszi időpont után párhetes csúszással megússza. Erre utalhat az, hogy egyelőre semmit nem hallani az új megjelenésről, és az Egyesült Államokban, a Fold egyik kulcspiacán előbb a BestBuy, aztán az AT&T szolgáltató törölte kompletten a tavaszi előrendeléseket.

A Galaxy Tab S4 billentyűzetes tokjában, S Pennel
A Galaxy Tab S4 billentyűzetes tokjában, S Pennel [+]

Persze, mint fentebb jeleztük: egy termék félresiklását szőnyeg alá söpörheti egy másik sikere, és a többször emlegetett Galaxy Tab S5 pletykái egyre ígéretesebbek. A papírvékony Tab S5e amolyan felvezetés volt Snapdragon 675-tel, az igazi csúcsmasina Snapdragon 855-tel, 6 GB RAM-mal, akár 512 GB-os tárolóval és S Pen stylusszal érkezhet, méghozzá augusztus környékén. Így akár be is előzheti a Galaxy Fold elérhetőségét. Ugyanabban a hónapban egyébként a Note10 startja is esedékes.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés