Gamer extrákat kapott az Axon Pad

A Red Magic 8S Pro széria mellett a gyártó első táblagépe is bemutatkozott, ami egy kis optikai tuningot és szoftveres extrákat jelent.

A Red Magic 8S Pro széria hardveresen és dizájnban is erős ajánlat, a gamer táblagép pedig a szoftveres extrákkal tűnhet ki a 12,1 hüvelykes tabletek kínálatából. A simán csak Red Magic Gaming Tabletnek nevezett eszköz a ZTE Axon Pad átbrandelt változata a Nubia Red Magic OS 8.0-s felületével, ami az összes olyan funkciót biztosítja nagyobb formában, amit a Red Magic 8S Pro, például a multiplatform kompatibilitást a perifériákkal, a vezetékmentes képernyőtükrözést és a streaming opciókat.


[+]

Egyébként ugyanaz a készülék Snadragon 8+ Gen 1-es szettel, 144 Hz-es, 1600 x 2500 pixel felbontású IPS panellel, 10 ezer milliamperórás teleppel, 80 wattos töltésteljesítménnyel, négy DTS:X Ultra hangszóróval, WiFi 6-tal, 5.3-as Bluetooth-szal és NFC-vel. Jack sajnos nincs, de mindkét memóriakiszerelés elérhető, így választhatjuk a 12/256 GB-os kiszerelést és a 16/512 GB-os csomagot is az LPDDR5X és UFS 3.1-es fajátból.


[+]

A 279 x 181 x 6,5 milliméteres tablet keskeny kávái ellenére sem a kijelzőben bujkál a 16 megapixeles szelfikamera, hanem a diszkrét méretű kereten, a hátlapra pedig ugyanaz a 13 megapixeles főkamera került, csak kicsit mutatósabb körítéssel és persze Red Magic logóval. Az extra hűtéssel (ICE Magic) felszerelt gamer tablet 55 perc alatt tölt fel teljesen, mindez pedig 187 és 221 ezer forintnak megfelelő jüanba kerül, egyelőre csak Kínában.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Nubia

Előzmények

Hirdetés