Red Magic Gaming Tablet és vezetékmentes fülhallgató is érkezik a Nubiától

Július 5-én, a Red Magic 8S Pro telefonok mellett táblagépet és TWS fülest is bemutathat a ZTE játékos márkája.

Biztos, hogy július 5-én mutatja be a Red Magic 8S Pro okostelefon a ZTE-hez tartozó gaming márka, a Nubia. A telefon 165 wattos gyorstöltéssel, 6000 mAh-s akkumulátorral, emelt órajelű Snapdragon 8 Gen 2-vel és akár 24 GB RAM-mal készül a premierre, mellette pedig táblagép és fülhallgató is lesz a porondon. Legalábbis a márka által a kínai közösségi médiában megosztott információk alapján.

A táblagép érkezését bejelentő poszter
A táblagép érkezését bejelentő poszter (forrás: Nubia) [+]

A Red Magic Gaming Tabletről egyelőre sokat nem tudunk, állítólag Snapdragon 8 Gen 2 vagy Dimensity 9200+ köré épülhet és 12,1”-es kijelzőt kaphat. A táblagép akkumulátora 10 000 mAh körül lehet, a ház pedig 605 grammot nyomhat, amiből lehet arra következtetni, hogy egy átnevezett ZTE Axon Pad lesz a Nubia új táblagépe. Az biztos, hogy a telefonokban kijelző alá épített előlapi kamera dolgozik majd, a táblagép kapcsán ezt egyelőre nem tudni, bár a megosztott promóciós anyagon nagyon vékonynak tűnnek a kijelző körüli kávák.

Így nézhet ki a Red Magic Dao fülhallgató
Így nézhet ki a Red Magic Dao fülhallgató (forrás: Nubia) [+]

A fülhallgatóról egyelőre semmit nem tudni, a Red Magic Dao TWS eszköz csúcskategóriás hangminőséget kever majd extrém külsővel és teljesítménnyel a reklám szerint. Várhatóan alacsony késleltetés és nagy felbontású kodek támogatása lesz benne, a kép alapján megjelenésével a Nothing Ear fülhallgatók gaming változatának tűnik.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Nubia

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés