Elég lapos lett a Red Magic 9 Pro

És épp ezzel a dizájnnal tűnik ki a közelgő gaming telefon.

A fiatal mobilhasználók talán nem emlékeznek, hogy volt a mostaniaknál is sokkal nagyobb a kamerapúp egy-egy fotózásra szakosodott okostelefon hátlapján, és a tízéves Galaxy K Zoomra nézve, a levehető hátlapot, a microSD foglalatot és a jack kimenetet megpillantva könnybe lábad a mi szemünk is – régen tényleg minden jobb volt?

A Galaxy K Zoom kezes méretű telefon volt hatalmas zoomlencsével
A Galaxy K Zoom kezes méretű telefon volt hatalmas zoomlencsével [+]

Egy nagy optikai zoomlencse helyett persze inkább a több kicsi terjedt el, ettől viszont a kameratárcsa lett hatalmas, lásd a Xiaomi 13 Ultra esetét. Ám van, akiknek a túlhangsúlyozott lencseszekció nem tetszik, mert egyébként is ritkábban fotóz és inkább multimédiára használja a telefonját szabadidejében.


A Xiaomi 13 Ultra kameratárcsája is jócskán kiemelkedett [+]

Nekik szól a gaming telefon vonal, ahol a Nubia Red Magic az egyik legkarakteresebb sorozat, és annyira profi benne a ZTE almárkája, hogy Red Magic 9-ból is csak Pro (és talán Pro+) változat várható, utótag nélküli sima nem.

Aligha vagyok egyedül, akinek kifejezetten tetszik az régi Sony Xperia dizájnt modernizáló, teljesen lapos, szögletes és púpmentes kivitel csupa képernyővel az előlapon az elrejtett szelfikamerának köszönhetően, és a Nubia maga sem bírja ki a november 23-ai bemutatóig, megmutatja a három Red Magic 9 Pro színváltozatot.

[+]


(forrás: Red Magic Weibo) [+]

Sőt: ha ez sem volna elég, jó pár kicsomagoló videó felbukkant az interneten, alighanem a gyártó közbenjárásával, és jó leolvasható róluk a Snapdragon 8 Gen 3-as chip, ha a 09-es sorszám nem tenné egyértelművé, melyik Nubia gaming szériáról van szó.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Nubia

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés