Golfkiadás és chiprészletek érkeztek a Galaxy Watch6-hoz

Reszelt egy kicsit a Samsung a tavalyi hardveren, és bemutatott egy sportkiadást.

Nincs még egy olyan kütyüvonal, ahol olyan fontos lenne a stílus, mint egy karóra esetében, a sima, illetve tekerőgyűrűs változatban, illetve több színben, méretben és szíjjal elérhető Galaxy Watch6 és Watch6 Classicra pedig férfi-női szemmel is jó ránézni, a remek tudásról, az 1,5"-es Super AMOLED panelről és a Wear OS 4.0-n alapuló One UI Watch 5 felület sokrétűségéről nem is beszélve.

Ám néhány hazai rap szakértő jól emlékszik Az Árral Szemben fontos gondolatára, miszerint neked a divat mondja meg, hogy ki vagy, és ha a meglévő variációk egyénileg cserélhető szíjakkal nem adnának elég opciót valaki egyéniségéhez, a Samsung egyelőre Dél-Koreában bemutatott egy limitált golfkiadást passzoló, zöld jegyekkel és számlappal, illetve külön funkcióval. A golfkiadásnak van némi felára, ám inkább a limitált darabszám és régiós elérhetőség lehet a szűk keresztmetszet megkaparintáskor: a 43 mm-es ára 490 ezer koreai won (133 ezer forint), a 47 mm-esé pedig 520 ezer (140 ezer forint).


[+]

Az új óracsaláddal új órahardver is érkezett, bár a SamMobile az adatok alapján az Exynos W930-at a W920 felturbózott idei változatának tartja, 1,18 GHz-ről 1,4 GHz-re növelt két ARM Cortex-A55 processzormaggal. Maradt a Mali-G68MP2 GPU, amihez 2 GB LPDDR4 RAM és 16 GB-os eMMC tároló társul, a Samsung jogosan büszkélkedik el azzal, hogy az 5 nm-es lapkán egy chipre sikerült minden nevezett komponenst pakolni az FO-PLP (Fan-Out Panel Level Packaging) és SiP-ePoP (System-in-Package-embedded Package on Package) tokozásoknak hála.


[+]

Az W930 a RAM órajelén is növelt 200 MHz-et és pazar adatkommunikációt kínál okosórás viszonylatban: megvan a többsávos GNSS (GPS, GLONASS, Galileo, BeiDou), a 4G és 802.11b/g/n WiFi modem, a Bluetooth 5.3 és az NFC. Az alacsony fogyasztású feladatokat, így a szenzorok működtetését külön Cortex-A55 páros végzi, amely a mindig aktív kijelzőért is felel. Az igazi hardveres generációváltás a SamMobile szerint viszont csak jövőre érkezik. Sosem ezen múlt persze egy óra sikere, és már úton van szerkesztőségünk felé a Samsung egy legújabb versenyzője, hogy összemérje erejét a piac legjobbjaival.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés