Google Pixel 3 Lite?

A Google Pixel mobilok második generációjának bemutatása előtt a cég hardver részlegének rangidős alelnöke, Rick Osterloh még nem biztatott senkit, hogy olcsóbb készülékre várjon, a Pixel marad prémium. Egy magát megnevezni nem kívánó forrás viszont már akkor pontosított: Osterloch nem véletlenül hangsúlyozta a Pixel modelleket. Arról szó nem volt, hogy a Google ne gondolkodna költséghatékony megoldásban, csak mondjuk más néven.

További képek a galériában!
További képek a galériában!

Idén már az Economic Times is úgy hallotta, a Google, főleg az árérzékeny, de hatalmas volumenű piacokon (például India) szándékozik megjelenni olcsóbb Pixel modellel. Ez lehet a most előkerült Pixel 3 Lite. A képek attól a forrástól származnak, amelyik a Pixel 3 XL hivatalos bemutatója előtt egy héttel közzétett egy komplett hands-on videót a készülékről. Nem mintha sokat jelentett volna, a hármas széria elég durván kiszivárgott a bemutató előtt, tulajdonképpen minden bokorból előkerült egy meglovasított prototípus.


[+]

A Geekbenchen Sargo kódnéven futott az eszköz, és az Aida64 is látta, így a specifikációról is van némi fogalmunk. A Google marad az egykamerás szettnél, ami a hátlapi esetében 12, míg elöl 8 megapixel lehet. Hardveresen a Lite modell a Snapdragon 670-re épül 4 GB rendszermemóriával és 32 GB belső tárhellyel, a megjelenítő 5,56 hüvelykes, 2220 x 1080 pixel felbontású IPS panel lesz, az akkumulátor pedig 2915 mAh. A készülék tulajdonképpen úgy néz ki, mint egy Pixel 2 magasabb kijelzővel és jack csatlakozóval.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés