Gyakorlatilag minden kiderült a Pixel telefonokról

Azt eddig is tudtuk, hogy holnap mutatja be a Google a legújabb referenciakészülékeit, és a Pixel sorozatnév is szinte biztos, persze a hivatalos bejelentésig még mindig nem kezelhetjük tényként ezek létezését.


[+]

Több viszonteladó ugyanakkor nem bírta kivárni a keddi eseményig, a Carphone Warehouse-ra például egy időre felkerült a két mobil. A Google Pixelt a négymagos Snapdragon 821 hajtja meg 4 gigabájt RAM és akár 256 gigabájtos belső tároló kíséretében.


[+]

A Pixel előlapjára 8, a hátlapjára pedig 12 megapixeles kamera kerül, alighanem a minap említett IMX378-as. A kisebbik referenciamodell 143,8 x 69,5 x 8,5 milliméteres, 143 grammot nyom és 5 hüvelykes, Full HD megjelenítőt használ az előlapon. A telep 2770 milliamperórás.


[+]

A Nexus 6P folytatása Pixel XL néven érkezik, 154,7 x 75,7 x 8,6 milliméteres fémházzal, 168 grammos tömeggel és 3450 milliamperórás teleppel. A nagyobbik referenciamodell 5,5 hüvelykes kijelzőt kap, QHD felbontással.


[+]

A rendszerchip, a RAM, a kamerák és a tárolómodulok mérete a két Pixel esetében megegyezik, akárcsak a 7.1-es Android Nougat főverzió, az új Google Asszisztenssel, a Pixel indítóval, az átszabott kezelőgombokkal és a háttérben folyó rendszerfrissítésekkel. A gyorstöltés mindkét modell esetében adott.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés