Gyűlnek a kedvező árú S20 Fan Edition pletykái

A Samsung csúcssorozata az év végén kaphat lite verziót, ám a specifikációk nem vetítenek előre túl sok kompromisszumot.

A Samsung Galaxy S10 Lite erős hardverrel és korrekt tudással futott be az év elején, és bár az árcédula a csúcskategóriában vert tábort, annak alsó felére helyezkedett. Ezt a stratégiát követheti a Galaxy S20 Fan Edition, amely a tavaszi csúcsmobilok legtöbb jó tulajdonságát megtarthatja. Az Ice Universe Twitter-csatorna szerint marad a 120 Hz-es panel apró, 3,3 milliméteres kameralukkal, az IP68 védelem és a Snapdragon 865 (egyes piacokon, így nálunk az S20 család Exynos hardverrel startolt el).

Háttal az S20 Ultra
A Galaxy S20, S20+ és S20 Ultra után az év végén érkezhet az S20 Fan Edition vagy Lite [+]

A SamMobile pedig úgy hallotta: az AMOLED panellel szerelt telefon lehet az egyik első Samsung mobil a gyártó friss, 50 megapixeles ISOCELL GN1 főkamerájával. Az SM-G780 (4G) és SM-G781 (5G) kódnéven készülő telefon kék, lila és fehér színekben futhat be az év utolsó hónapjaiban, 6 GB RAM és 128 GB-os UFS tároló kíséretében. Addigra persze az S20-ak ára is mérséklődik, ám elképzelhető, hogy az említett szenzor jelentős szintlépést hoz majd minőségben, és ha ehhez a csúcskategória aljára belőtt árat társítanak, új lendületet kaphat a sorozat.

Azóta történt

Előzmények

  • 50 megapixeles kamerával rukkolt elő a Samsung

    Az ISOCELL GN1 szenzor méretesebb, mint a gyártó 108 megapixelese és visszahozza a fürge élesítést elősegítő dual pixel autofókuszt.

  • Samsung Galaxy S10 Lite - a felejtés bére

    Szép, gyors és sokáig bírja, mégis elfelejtette az S10 Lite mindazt, amit ma már kedvező árú elődei a legjobban csináltak.

Hirdetés