Ha valaki OnePlus Buds Pro 2 Lite-ot szeretne...

Már elérhető, de Buds Pro 2R néven keresse a gyártó hivatalos webshopjában.

Európába is megérkezett a tavasszal bemutatott OnePlus Buds Pro 2 Lite, annyi különbséggel, hogy csak fehér színváltozatban választható és errefelé Buds Pro 2R-nek hívják. Mondjuk jobban, de legalábbis természetesebben hangzik, mint valami, ami ugyan pro, de mégis lite. Summa summarum, megvásárolható az eszköz, szeptember 25-ig (hétfő) ráadásul kedvezményesen, ami 149 euró helyett 129 eurót jelent, ez körülbelül 50 ezer forint.


[+]

A Buds Pro 2R annyival tud kevesebbet az alapmodellnél, ami 2 Pro, de nem Lite, hogy nem kínál mozgáskövető audiomegjelenítést és vezetékmentes Qi töltést, viszont már a bemutatás pillanatában hozta az LHDC 5.0 támogatást, amit a Pro csak frissítést követően tud (vagy fog tudni, ha végre megkapja). Szóval megvan a Dolby Atmos térhangzás, az ANC, a Hi-Res Audio minősítés, az 54 milliszekundumos késleltetés, az IP55-ös védelem és a Hans Zimmer és a Dynaudio kooperációjával megalkotott hangzásvilág.


[+]

Érdemes azonban ránézni az eredeti Buds Pro 2 árára is, ami jelen pillanatban 30%-os engedménnyel valamivel olcsóbbra sikerült, mint a friss Buds Pro 2R. 179 euró helyett most 125,30 euróért lehet kosárba tenni; a Lite/R verziót meg kicsit zárójelbe, legalábbis amíg a teljes értékű verzióra vonatkozik a kedvezmény. Ráadásul nem csak feketében, de zöldben is választható, ami brand idei karakterszíne.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés