Színben harmonizáló Buds Pro 2 is érkezett a OnePlus 11 mellé

A OnePlus 11 már hivatalos Kínában, ahogy az Buds Pro 2 is TWS fülhallgató is.

A OnePlus a szombati, nemzetközi premier előtt otthon mutatta be a OnePlus 11-et, amit a színben harmonizáló kivitelű Buds Pro 2 ANC fülhallgató kísér továbbfejlesztett zajszűréssel és Dolby Atmos (spatial) térhangzással a Dynaudio által hangolva, a dizájnnal viszont nem variáltak sokat, a Buds Pro 2, némi esztétikai finomhangolást leszámítva úgy néz ki, mint az elődmodell.

Buds Pro 2 a várakozásoknak megfelelően egy 6 milliméteres és egy 11 milliméteres, kettős dinamikus meghajtóval dolgozik, az adaptív ANC 48 dB maximális mélységig szűr dinamikusan, fülesenként három mikrofonnal, az 5.3-as Bluetooth pedig támogatja az AAC, az SBC és az LC3 kodekeket, egy későbbi frissítéssel pedig a magas felbontású átvitelt biztosító LHDC 5.0 is elérhető lesz. A játék üzemmód 54 milliszekundomos késleltetést kínál, ColorOS 11 rendszerű készülékekkel párosítva pedig olyan extrák is elérhetők, mint a testtartás vagy a gerincre nehezedő nyomás monitorozása.

Az IP55-ös minősítésű, egyenként 4,9 grammos fülesek 6 órát bírnak ANC-vel és 9-et ANC nélkül, összesen (a tokkal együtt) pedig 39 óra üzemidőt kínálnak aktív zajszűrés nélkül, a matt felületű fekete vagy zöld töltőtok bármilyen Qi szabványú vezetékmentes töltővel is együttműködik, de opció a vezetékes töltés is Type-C porton keresztül. 10 perc töltés további 3 órányi használatot tesz lehetővé. A Buds Pro 2 Kínában 49 ezer forintnak megfelelő jüanba kerül.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés