Hamarosan a ZUK Z2 is Android Nougatra vált

A korai tesztelgetés és nyár végi start ellenére lassan indul a hetes számú Android elterjedése. Év végére a gyártók mindenesetre kezdenek felpörögni, és most a Lenovótól gyakorlatilag függetlenül működő brand, a ZUK Z2-es modellje került szóba a nougatos frissítés kapcsán.

Az öthüvelykes, Full HD-s masina májusban mutatkozott be még 6.0-s Androiddal a fedélzeten és Snapdragon 820-szal a motortérben, 3500 milliamperórás akkumulátorral. Bár a pontos frissítési dátum még nem derült ki, Cheng Chen, a brand vezérigazgatója a fenti képernyőképpel egyetemben közölte: nem kell már sokat várni a 7.0-s update-re. Azt viszont nem árulta el Mr. Chen, hogy a minap kiszivárgott ZUK Edge mikor érkezik.

Azóta történt

Előzmények

  • Kémfotókon a ZUK Edge

    Közeleg a két szélén ívelt kijelzős ZUK bemutatója, a készülék és a csomagolása is lebukhatott.

  • Frissítve! Snapdragon 821-es SoC-kal bukott le az új ZUK

    Az idei ZUK 2 és ZUK 2 Pro-t látszólag egy harmadik készülék is követni fogja, ismét komolyan vehető, bár bizonyos szempontból kevésbé kiemelkedő hardverrel.

  • Snapdragon 820-at kapott a Zuk Z2 is

    Ahogy az idei év legtöbb androidos csúcsmodellje, és a Zuk Z2 Pro, úgy a kisebb fivér is Qualcomm Snapdragon 820-at kapott. Nem lesz gond a Full HD-s kijelző meghajtása.

  • ZUK Z1 - a belső konkurencia

    Saját almárkát alapított a Lenovo, és már kapható is az első ilyen készülék. A Z1 ráadásul nagyon decens eszköz lett, a felső-középkategóriában komoly esélyekkel támadhat a többiekre.

Hirdetés