Kémfotókon a ZUK Edge

A ZUK márka a Lenovótól gyakorlatilag függetlenül működik, bár tekinthető ugyanúgy a B-brandjének, mint a Nubia a ZTE-nek, vagy a Honor a Huawei-nek. A Z1 ellátogatott hozzánk és azóta kijött több modell is, most pedig közeleg az eddigi legütősebb variáns az árulkodó nevű ZUK Edge személyében, amely a TENAA-hoz ellátogatott a két szélén ívelt, 5,5 hüvelykes FHD kijelzőjével és a Snapdragon 821-es SoC-vel.


[+]

A 7,68 milliméter vastag, 8 és 13 megapixeles kamerákat és 3000 milliamperórás akkumulátort használó csúcskészülék a munkamániás szivárogtató, @KJuma Weibo oldalán bukhatott le, ezúttal fehér változatban, komoly kijelződominanciával az előlapon. Alulra azért odafért az ujjlenyomat-olvasó.


[+]

A csomagolásról már jobbfajta kémfotó készült, és a fekete, illetve a fehér kartonszerkezet arra enged következtetni, hogy a különféle színváltozatokhoz különféle doboz jár majd a festés tekintetében. A pontos megjelenési dátum egyelőre nem ismert.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ZUK

Azóta történt

Előzmények

  • Két oldalt lekerekített kijelzővel érkezik az új Zuk

    Állítólag még nevében is Edge lesz az újdonság, felszereltségét illetően pedig szinte minden benne lesz, amit 2016-ban egy okostelefontól elvárhatunk.

  • Frissítve! Snapdragon 821-es SoC-kal bukott le az új ZUK

    Az idei ZUK 2 és ZUK 2 Pro-t látszólag egy harmadik készülék is követni fogja, ismét komolyan vehető, bár bizonyos szempontból kevésbé kiemelkedő hardverrel.

  • ZUK Z1 - a belső konkurencia

    Saját almárkát alapított a Lenovo, és már kapható is az első ilyen készülék. A Z1 ráadásul nagyon decens eszköz lett, a felső-középkategóriában komoly esélyekkel támadhat a többiekre.

Hirdetés