Két oldalt lekerekített kijelzővel érkezik az új Zuk

Zuk készülékek aránylag ritkán bukkannak fel a különböző kínai oldalakon, most azonban kezd körvonalazódni egy új modell, amit a dél-koreai óriáscég után szabadon Edge névre keresztlhetnek. A csúcskategóriába szánt mobil két oldalt lekerekített kijelzővel érkezik, bár ezek az ívek nem tűnnek annyira határozottnak, mint azt néhány mobilban már láttuk. Az 5,5 hüvelykes LCD megjelenítő várható 1080 x 1920 pixel felbontású lesz, hardveresen pedig nem lehet rá panaszunk: 2,35 GHz-es Snapdragon 821 chip dolgozik benne 4 gigabájt rendszermemória és 32 vagy 64 gigabájtos tárolóval kiegészülve.

Nem tűnnek annyira határozottnak az ívek, mint a Samsungok esetén Nem tűnnek annyira határozottnak az ívek, mint a Samsungok esetén
Nem tűnnek annyira határozottnak az ívek, mint a Samsungok esetén [+]

7,68 milliméteres vastag készülékházába 3000 mAh kapacitású akkumulátor fér el, kamerája kilóg a hátlapból, viszont 13 megapixeles állóképeket és 4K videókat képes rögzíteni. Az új kütyü várhatóan Kínában mutatkozik be még az év vége előtt, de a nemzetközi piacon csak 2017 első hónapjaiban debütálhat.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ZUK

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés