December 20, helyi idő szerint 14 óra

Az ünnepek közeledtével folyamatosan nő a vásárlási kedv, ezért nem árt a karácsonyi időszak slágereit még időben piacra dobni, hogy azokat a közönség megismerhesse. Nem egy kínai gyártó tartogatja mégis az év legvégére utolsó idei dobását. A Meizu mobil, kávamentes kijelzővel szenteste futhat be, a Honor Magic most pénteken, a Zuk Edge pedig, az alábbi poszter szerint jövő hét kedden, azaz december 20-án, helyi idő szerint 14 órakor.


Ha a poszter eredeti, akkor jövő héten végre tényleg bemutatkozik a Zuk Edge[+]

A két oldalán lekerekedő kijelző a Zuk mobilja esetében 5,5 hüvelykes lehet Full HD felbontással, az előlapon lévő ujjlenyomat-olvasóval. Mi más hajthatná meg a csúcskészüléket, mint a Qualcomm Snapdragon 821, míg RAM/tárhelyopcióból a pénztárca vastagságától függően 4/64 vagy 6/128 gigabájtos változatok érhetők majd el, legalábbis az eddigi pletykaáradat szerint. Ezek a kamerák felbontását (8 és 13 megapixel), a telepméretet (3000 mAh) és az Android verziót is tudni vélik (7.0 Nougat). Hogy ebből mi igaz, a jövő héten most már úgy tűnik, végre tényleg kiderül.

Azóta történt

  • Bemutatkozott a Zuk Edge

    Qualcomm Snapdragon 821, rendkívül keskeny kávák, ujjlenyomat-olvasó és pulzusmérő szenzor, akár 6 GB RAM, illetve kedvező ár: ezek az új mobil fő hívószavai, ami Kínában január első napján startol.

Előzmények

Hirdetés