Hamarosan érkezik a Moto G62 is

A Motorola G széria kezd kissé zsúfolt lenni, de a G62-nek még szorítanak helyet a G52 és G82 között.

Újabb Motorola G modell várható a középkategóriába, ami képességekben és árban a Moto G52 és a G82 közé ékelődhez be (illetve a G71s közé, de az errefelé még nem tette tiszteletét). Igaz, hogy egyre több készülék érhető el a szériában, de a Motorola igyekszik megfelelő szórást biztosítani és az eddigiek alapján egész ügyesen alakítja az árcetlit és a képességeket, a telefonok pedig meglehetősen jó összképet mutatnak a tesztek alapján. A tavalyi Moto G60 például még ma is érvényes ajánlat a százezer forint alatti szegmensben. Sőt.

[+]

A Moto G62 az előzetesek alapján marad a 120 Hz-esm FHD+ panelnél, a kiszivárgott renderek alapján viszont feltételezzük, hogy ezúttal AMOLED technológiára vált, mivel ujjlenyomat-olvasót sem a hátlapon, de a jobb élen nem látunk. Kameralyukat viszont igen, amiben elvileg 16 megapixeles szenzor ücsörög. 4K videóra viszont most nem számítunk, sem elöl, sem az 50 megapixeles hátlapi főkamerával, mivel a Snapdragon 480+ nem támogatja ezt a felbontást. Ezen kívül 8 megapixeles ultraszélessel és 2 megapixeles makróval dolgozhatunk, így az sem valószínű, hogy az ultraszéles megtartj az autofókuszt.

[+]

A kisebb panel (6,5 hüvelyk) kisebb készülékméretet is előrevetít, így az akkumulátorkapacitás is 5000 mAh-ra csökkenhet, cserébe a gyorstötés 30 wattra nőhet. A Motorola elvileg 300 euró alá szeretné belőni a Moto G62 árát, úgyhogy valahol a 250 eurós G52 és a 300 eurós G71 5G közé várható, ami logikusnak tűnik a felszereltséget tekintve, eggyel feljebb pedig ott a 330 eurós G82.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés