Hamarosan érkezik a Royole FlexPai utódja

A kínai gyártó - amely elsőként küldött a piacra hajlítható mobilt - még ebben a hónapban mutatná be a különleges termék következő generációját.

Kissé kezdetleges formatervvel és kialakítással ugyan, de elsőként dobta piacra az addig szinte ismeretlen Royole a hajlítható kijelzős FlexPai-t. Az előző generációs csúcsmobil könyvszerűen, kijelzőjét kint hordva csúkódik, ami sérülékenyebb, de használati szempontból sokszor praktikusabb a Galaxy Fold által képviselt, kis + nagy kijelzős iránynál, ezt legutóbb a Huawei Mate Xs tesztjekor állapítottuk meg. Titkon reméltük, hogy az új Royole mobil már a CES-en bemutatkozik, ám oda csak a szintén hajlított kijelzős hangszórójukat hozták el újdonságként.


[+]

A kérdést, hogy mikor is jön a mobilos utód, maga a vezérigazgató, Liu Zihong árulta el a kínai közösségi médiában: március 25-én leplezik le a FlexPai 2 néven várható újdonságot. Ami szinte biztos, hogy Snapdragon 865 rendszerchipet kap majd és 5G-s lesz, ám ami ezeknél jóval érdekesebb kérdés, hogy mit alakítottak bő egy év alatt a kissé buszcsuklós, hézagos hajlítómechanizmuson, meg persze az sem elhanyagolható, hogy milyen volumenben tudják gyártani és mennyire elfogadható árazással kívánják értékesíteni a második generációt.

A borítóképen az eredeti Royole FlexPai látható.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés