Hamarosan új funkciókkal bővül az iGO

2007 első hónapjaira ígérik az iGO szoftverfrissítését, amely olyan hasznos funkciókat kínál majd, mint a TMC forgalmi riasztás, vagy az útbiztonsági kamerák, amelyek figyelmeztetik a sofőrt a sebességmérőkre.

Számos kényelmi szolgáltatás is bekerül majd az iGO-ba, mint például az „Alagút üzemmód”, amely lehetővé teszi, hogy a GPS-jel kimaradásakor a program tovább folytassa a navigációt az utolsó ismert sebesség és a tervezett útvonal felhasználásával a következő manőverig. Így ha alagútban, vagy magas házak között a GPS-készülék másodpercekre elveszti a GPS-jelet, az iGO képes lesz továbbra is mutatni a pozíciónkat.

Örülni fognak azok is, akik használják PDA-juk címtár funkcióját, vagy olyan kéziszámítógéppel rendelkeznek, amellyel telefonálni is lehet. A hamarosan megjelenő iGO szoftverfrissítéssel ugyanis a címtár tartalma automatikusan beimportálódik majd a saját POI-k közé, így ismerőseink címét láthatjuk is a térképen. Ez egyben azt is jelenti, hogy még könnyebben megadhatjuk az úticélt, hiszen elég a listában eltárolt személyek vagy cégek nevére kattintani.

A könnyebb használhatóságot segíti majd elő az újonnan kialakított okos billentyűzet és az intelligensebb címkeresés. Emellett tovább fejlődik a 3D megjelenítés is, melytől egyszerűbb és gyorsabb lesz a térképen való böngészés.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés