Hivatalos a OnePlus Band

Az előzeteseknek megfelelő dizájnnal, képességekkel és árral mutatkozott be a gyártó első aktivitáskövetője.

Különösebb meglepetés nélkül mutatkozott be a OnePlus első aktivitáskövetője, amivel a Xiaomi Mi Band széria közvetlen versenytársaként kíván piacra lépni. A készülék az aktivitáskövetőktől elvárható, sztenderd funkciókkal, kompakt kialakítással, illetve IP68-as védelemmel és 5 ATM nyomástűréssel rendelkezik. Az eszköz Indiában kerül először forgalomba 2499 rúpiáért, ami körülbelül 10 ezer forintnak felel meg.

[+]

40,4 x 17,6 x 11,95 milliméteres készüléktestbe100 mAh-s akkumulátor, optikai pulzusmérő, rezgőmotor, háromtengelyes gyorsulásmérő és giroszenzor, illetve 1,1 hüvelykes, színes, 126 x 294 pixel felbontású AMOLED kijelző került. Edzésprogramokból a következőket ismeri: futás, futópad, zsírégető futás (gondolom intervallum edzés), kültéri séta, biciklizés, szobabicikli, elliptikus tréner, evezőpad, krikett (Indiában ugye ez létszükséglet), tollaslabda (ahogy ez is), beltéri úszás, jóga és, ha mindez nem passzol, van egy szabad edzés opció is.


[+]

A választható nyelvek között egyelőre az angol, a hindi és a kínai szerepel, a funkciók között pedig az alvásfigyelés, a folyamatos véroxigénszint-mérés; a hívásokat elutasíthatjuk; egyes OnePlus modellekkel szinkronizálható a Zen Mode, opció a zenevezérlés, kérhetünk ébresztést, elérhető a telefon megkeresése, a kameravezérlés és természetesen értesítésmegjelenítés. A készülék 5.0-s Bluetoothon kapcsolódik, tölteni pedig egyedi csatlakozófelületen keresztül tudjuk majd.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés