Hivatalos az Allview X4 Soul Infinity sorozat és az Infinity Plus

Az Allview is kitermelt néhány 2:1-es képarányú, kiszerelés szerint akár dupla hátlapi kamerás modellt, lévén idén ez a legmeghatározóbb trend.

Az Allview sajtóközleménye elég szűken bánik az érdemi információval, a termékoldalon pedig több megegyező nevű készülék specifikációja is elérhető, de a lényeget azért elő lehet keríteni. Az Allview X4 Soul Infinity széria a román gyártó első 18:9-es képarányú kijelzővel szerelt sorozata, amelynek egyenesen öt tagja van, eltérő képességű hardverrel, kétféle méretben. A szóban forgó valamennyi Infinity (L, S, N, Z utótagokkal) 5,7 hüvelykes HD+ panelt kapott, míg az Infinity Plus 6 hüvelykes, FHD+ felbontású megjelenítőt.


Allview X4 Soul Infinity és Infinity Plus

A kisebbik phabletek között a legkönnyebben a memóriakiosztás szerint lehet különbséget tenni: egy mindössze 2 GB rendszermemóriát és 16 GB tárhelyet kapott (5,7" Infinity L). De van 3/16 (5,7" Infinity S), 4/32 GB-os (5,7" Infinity N) és 4/32 GB-os, dupla kamerás (5,7" Infinity Z) kiszerelés is, általában nyolcmagos, az Infinity S esetében négymagos MediaTek SoC-vel.

Az X4 Soul Infinity vonal a Plust beleértve az első olyan Allview sorozat, amelyik teljes egészében Romániában készült. Ez azért említésre méltó, mert az Allview eddig előszeretettel módosított például Gionee alapmodelleket. Ezen kívül az első román nyelvű, mesterséges intelligenciára épülő hangasszisztenst is bemutatták, amelynek ugye román nyelvterületen kívül így nem sok haszna mutatkozik, hacsak nem lokalizálják esetleg a környező országokra is.


Allview X4 Soul Infinity Plus

Az Infinity Plus specifikációja jól elkülöníthető a többitől, alapvetően ez a csúcsmodell, amelybe MediaTek Helio P25-ös lapka került 6 GB operatív memória és 64 GB bővíthető belső tárhely mellett. A készülék 158,7 x 75,2 x 8 milliméter és 156 gramm, ami a 6 hüvelykes panelhez képest viszonylag szerénynek tűnik, noha nem keskeny. Ezekbe a dimenziókba egy 3050 mAh-s telepet tudtak pakolni. Az ujjlenyomat-olvasó értelemszerűen hátra került.


Allview X4 Soul Infinity Plus

Az Infinity Z és az Infinity Plus zafírüveggel védett kettős kamerarendszert kapott, amely egy 13 megapixeles autofókuszos és egy 5 megapixeles fixfókuszos szenzorból áll. Az előlapi modul a Plus esetében 13 megapixeles, az összes többi esetében 8 megapixeles. Az Infinity L és S egyelemes, 13 megapixeles szenzort visel hátul, az Infinity N 16 megapixeleset. NFC-ről nem tudunk, az USB port C típusú, jack csatlakozó van. A készülékek még idén ősszel forgalomba kerülnek, valószínűleg nálunk is, B20 mindenesetre van. Az Allview X4 Soul Infinity Plus előrendelői ára 1999 új román lei, ami pont 135 ezer forintnak felel meg, míg a legolcsóbb megoldás, vagyis az X4 Soul Infinity L 999 RON, vagyis 67 ezer forint.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés