Hivatalos: visszatér a Google-családba a Honor

Eddig is lehetett sejteni, most viszont biztossá vált: Google-szolgáltatásokkal lehet várni a következő generációs Honor eszközöket.

Úgy néz ki, beérett a fél évvel ezelőtti Honor-eladás, hiszen az immár a Huawei-től teljesen független gyártó egyik szóvivője hivatalosan is bejelentette: visszatér a GMS (Google's Mobile Services), azaz a Google szolgáltatáscsomag a Honor készülékekre.

Balra a Honor 50, jobbra a Honor 50 Pro (a jelenlegi feltételezések szerint)
Balra a Honor 50, jobbra a Honor 50 Pro [+]

A gyártó a Play Protect biztonsági felülvizsgálatán és kompatibilitási tesztjén megy épp át, hogy zökkenőmentes legyen a visszatérés. A Honor szerint a kompatibilis eszközök megkapják a GMS-t, arról viszont nem beszéltek, mi lesz a régebbi, HMS-es mobilok sorsa, és miképp kaphatnak Android-frissítést a még korábbi eszközök. Időközben érkeznek majd az új modellek is, a Honor 50-ekről már sokat hallottunk, ma pedig be is mutatták őket, külön hírben értekezünk róluk.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Honor

Előzmények

  • Honor 10X Lite - intermezzo

    Ismét egy Kirin 710-zel szerelt tucatmodell, Google nélkül, de túl sok kamerával. Mintha kötelező lenne adott időegységenként bemutatni bármit. Akkor is, ha már tele a padlás.

  • Honor 20e - Google, it’s been an honor

    A tényleg utolsó telefon a Honortól, ami még a komplett Google ökoszisztémát fel tudja mutatni. Nem is egy friss hardver, de elég olcsó lett.

  • Honor 9X Lite - a régi, jó dolgok

    Ünnepélyesen bemutatjuk az egyik utolsó Honor telefont, amin még vannak Google szolgáltatások. És igazából egy Honor 8X, amin ezt-azt módosítottak. Az árát is.

Hirdetés