Hivatalosan is bemutatkozott a Meizu M3E

A mai napra meghirdetett eseményen került bemutatásra a Meizu legújabb középkategóriába szánt készüléke. Az M3E, a gyártó eddigi gyakorlatához híven, korrekt felszereltséggel és árcédulával várható. A 153,6 x 75,8 x 7,9 milliméteres dimenziókkal rendelkező eszköz nem sokkal vékonyabb, mint a Meizu m3 note, viszont a kisebb, 3100 mAh-s telep ellenére lényegesen nehezebb, 172 gramm. Cserébe öt színvariációból választhatunk, ami nem nélkülözi a rózsaaranynak csúfolt nettó pinket és az idén igen divatosnak tűnő kéket sem.


[+]

A hardveres alapok teljes egészében megegyeznek a gyártó most tesztelt phabletjének felszereltségével, az eloxált, unibody fém házban a MediaTek Helio P10-es Soc-ja dolgozik 3 GB rendszermemória és 32 GB bővíthető belső tárhely mellett. A megjelenítő szintén 5,5 hüvelykes, Full HD felbontású, viszont légrésmentes technológia helyett a hagyományos IPS LCD mellett döntöttek. A formaterv sem lényegileg eltérő, bár az antenakilépések kialakítása nem olyan elegáns, mint az m3 notenál, de a már bevált, többfunkciós, ujjlenyomat-olvasóval integrált fizikai Home gombot nem hagyták el.


[+]

A kameraképességek megegyezőek lehetnek a Xiaomi Redmi Pro-val, a komponensek legalábbis mindenképpen, leszámítva, hogy a Xiaomi rendszerét egy 5 megapixeles, másodlagos kamera is kiegészíti. Az új készülék hátuljára a Meizu esetében csak egy, kéttónusú LED villanóval támogatott, f/2.2 apertúrájú, 13 megapixeles, PD autofókusszal felszerelt Sony (IMX258) szenzor került, előre pedig f/2.0 rekeszértékű, 5 megapixeles modult szereltek.


[+]

A készülék támogatni fogja az összes kínai hálózati frekvenciát, tehát a B20-at nagy valószínűséggel továbbra sem, viszont újra felfedezték a mostanság méltatlanul elhanyagolt infraportot. A 195 dolláros nyitóárba még az mCharge szabványú gyortöltés is belefért, mindezt augusztus 14-étől tudjuk megvásárolni a gyártó honlapján.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Meizu

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés